LUDOTECA

LUDOTECA ESPLAI PUBILLA CASES-CAN VIDALET

L’associació Club d’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet, situada a cavall entre els barris dels mateixos noms, té un fort arrelament als barris des de la seva inauguració el 1979. La seva ludoteca està enfocada a treballar els diferents hàbits de la vida quotidiana. Per a tal, disposa de varis espais temàtics: la caseta amb cuina, menjador, racó de nines i terrat, la zona de botigues, disfresses, la zona de construcció i cotxes, i el metge i l’escola. A part dels ninots petits i els jocs de taula.

Adreça: Plaça de la Bòbila 1, 08906 L’Hospitalet del Llobregat

Pàgina web: http://pubillacasescanvidalet.fundesplai.org

 

Observacions: Es prega observar les normes establertes per a l’ús de la ludoteca que trobareu a l’esplai, així com l’horari d’ús. Així mateix serà necessari deixar la ludoteca en l’estat en què s’ha trobat. La ludoteca està disponible durant la setmana de dilluns a divendres (però és necessari trucar a l’Esplai per a confirmar la disposició). L’horari de la mateixa és de 9:30 a 13:30 i de 15:00 a 17:00. L’espai està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. La capacitat màxima de la ludoteca és de 20 infants.

Com arribar: per acostar-vos-hi en transport públic, teniu molt bona combinació de metro, ja que aquest esplai queda just al costat de l’estació de Can Vidalet de la L5 (blava).

Valor afegit: si voleu dinar de pícnic, l’esplai ens recomana anar al parc de Can Vidalet, on trobareu ombra, zones de joc infantil i fonts d’aigua potable. També podeu optar per, en cas que estigui disponible i sigui possible, els espais de l’esplai.

 

Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai