RAL·LI JOVE’19

El cap de setmana del 11 i 12 de maig el i les joves de l’esplai vam participar del Ral·li Jove’19, una activitat organitzada pel Movijove. Tots el grups de joves ens vam trobar al Parc Central, de Sant Andreu de la Barca,on vam conèixer als grups de joves dels altres esplais amb els que participaríem d’aquesta  gran activitat.

Després de l’esmorzar i de fer la presentació dels caps de ruta i de com funcionaria el cap de setmana ens vam dividir en grups per iniciar la marxa cap a les  diferents poblacions de les comarques del Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès. Allà, i seguint el llibre de ruta, vam haver de fer un munt de proves on havíem de perdre la vergonya, fer participar a la gent del poble i realitzar diferents actuacions per seguir sensibilitzant sobre la igualtat de gènere, la violència zero i la diversitat afectiva i sexual.

A la nit, vam tornar a Sant Andreu de la Barca per sopar i dormir. A l’endemà vam marxar cap a Festa Esplai on vam fer la prova final del Ral•li Jove, que consistia en fer un mural gegant amb els colors de la bandera LGTBI, i la ja famosa Cursa de Quadrigues!

Va ser un cap de setmana ple d’emocions, alegria, superació i sobretot bon ambient i relacions entre joves.

Un petit secret…

Érem més de 250 joves!!

Ja tenim ganes de la propera activitat del Movijove!

Tota la família del Ral·li Jove’19, joves i el grup de monitores i monitors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *