ACTIVITATS D’ESTIU 2021

LES NOSTRES ACTIVITATS D’ESTIU JA SÓN AQUÍ!

Des de l’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet, com cada any, oferim activitats de lleure essencial i segur per a tothom.

Vols venir a gaudir dels casals, campaments i colònies amb nosaltres?

Abans de res, hauràs d’omplir el formulari de Pre-inscripció en el següent enllaç:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=SfgFOsongUOwfJvrJFJRYv71JjX8PtJOi8KOV-zmnRZUM1hRREkyMkozSjhQTkoyRFgwSFNPUjVXSS4u

Afanya’t i no et quedis sense plaça!

 

*Totes les activitats s’organitzaran amb les màximes mesures de seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Podria haver-hi algun canvi a les activitats en funció de les indicacions de les autoritats sobre el COVID19.

Castaween 2020 en família!

Aquesta setmana a l’esplai realitzem activitats relacionades amb la Castanyada i el Halloween. Voldríem poder sortir a la plaça, i gaudir de l’activitat plegades com sempre, però com no és possible…

Volem que no us quedeu fora de participar d’aquesta activitat!!! Així que us hem preparat….

enigmes i activitats

Al llarg d’aquesta setmana les anirem penjant i les haureu de resoldre en família. Per demostrar que has participat d’aquestes activitats et convidem a que ens enviïs imatges, vídeos a través de les nostres xarxes socials, a l’email de l’esplai o bé als telèfons de les seccions!!! Donarem premis a les famílies més originals i més participatives!!!

Aquí us deixem les nostres propostes online (cada dia actualitzarem aquest apartat estigueu atentes!!)

 

1. SOPA DE LLETRES 

2. MOTS ENCREUATS

 

3.  TROBA LA CASTANYA PERDUDA 

4. PROPOSTES D’ACTIVITATS “LA CASTANYERA”

 

 

 

Castanyada 2021

Fà unes setmanes va venir la Castanyera a l’Esplai!! Ens va comentar que aquest any estaba una mica trista degut al consum dels aliments, i que degut a això es va quedar sense els ingredients principals per poder fer la seva recepta tradicional de panellets,però no es va quedar de braços creuats i es va reinventar, canviant uns ingredients per altres de més saludables.

Li van quedar tan bons els panellets que va voler compartir amb nosaltres la seva recepta, però no ens ho va possar gens fácil… Ens va preparar una sèrie d’activitats relacionades amb la castanyada i en superar-les aconseguíem un ingredient de la nova recepta, un cop aconseguits tots els ingredients havíem de buscar a la Castanyera i ens feia entrega de la recepta nova de panellets.

Ens ho vam passar d’allò més bé, feia temps que no sortíem al carrer a festejar i gaudir de les activitats!! La gent del barri també va poder participar en els jocs preparats per la castanyera i feia goig veure tant moviment per la plaça!

Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai