TOC DE FOC DE LA BÒBILA

 

TOC DE FOC de la BÒBILA som la colla infantil de diables i tabalers de l’esplai. Formada per infants, joves, famílies i col·laboradors de l’entitat. Estem situats als barris de Pubilla Cases i Can Vidalet, que pertanyes a L’Hospitalet i a Esplugues de Llobregat. L’any 2003 ens vam crear. La tradició del foc és la nostra motivació principal i la gaudim amb les actuacions de Festa Major i en totes aquelles sortides i intercanvis que podem fer amb altres colles.

La percussió és un component més de l’activitat i organitzem tallers tant per dominar la tècnica musical com la del foc.

El nostre objectiu és donar a conèixer i compartir les tradicions i la cultura popular catalana, a través de la tradició del foc i la música dels tabalers.

Com a diable
Si tens entre 8 i 17 anys, t’agrada el foc i la pólvora aquest és el teu lloc. Gaudiràs de la festa, t’ho passaràs molt i molt bé cremant. A més de les sortides cada mes fem un taller de foc, on provem figures, bèsties de foc i juguem però amb plena seguretat.

 

Com a tabaler
Si tens entre 7 i 99 anys i t’agrada la música, la percussió i la festa… Aquest és el teu lloc. Vine a la colla i fes de la percussió una forma d’expressar-te i de gaudir.

 

Com a col·laborador
Si tens entre 18 i 99 anys i vols col·laborar amb la colla, aquí tens el teu lloc. Podràs portar “el Vidalet”, el nostre gegantó, o“La Flameta” i els capgrossos de l’Esplai. També podràs fer moltes més coses dins de la colla com ajudar a les tabalades, correfocs o cercaviles. Som un petitat gran família. Aqui gaudiràs de la festa i de la cultura catalana.

Si et decideixes vina a probar un dia amb nosaltres. El nostre taller el fem els divendres de 19h a 20.30h

Vols formar-ne part?

Si estàs interessat/da en participar de les activitats que fem visita l’apartat Inscripcions d’aquesta mateixa web  o posat en contacte amb nosaltres:

  93.438.48.96      tocdefoc@fundesplai.org

 

Ens podeu seguir a les següents xarxes socials:

    @Tocdefoc

 

Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai