Ral·li Jove

Sota aquest lema, més de 200 joves dels esplais de la Federació participaran del Ral.li Jove, una de les activitats col·lectives amb més carisma que s’organitzen des del Movijove.

Es tracta d’una sortida de cap de setmana molt especial. En equips reduïts i barrejats per esplais realitzen una ruta per diferents indrets de Catalunya. Enguany, pel Vallès Occidental: Terrassa, Sant Cugat, Sabadell, Rubí i Cerdanyola. Amb el suport del llibre de ruta es realitzaran una sèrie de proves d’habilitat i enginy per fer la descoberta del territori.

El Ral·li a més a més de ser una activitat de coneixença i cohesió, esdevé una oportunitat per apoderar les persones joves i fer incidència política. Enguany, han triat sumar-se a les campanyes en favor de les persones refugiades. Tenen previst organitzar una petita acció simbòlica entorn a la problemàtica que estan patint les persones refugiades. Els grups organitzaran a cada municipi d’acollida una activitat divulgativa, cultural o de sensibilització al voltant d’aquesta problemàtica.

Dissabte nit tots els grups es retrobaran a Terrassa on l’esplai Gualdalhorce s’ha ocupat de preveure els espais per dormir i fer un bon tancament col·lectiu. Ben segur que serà una molt bona experiència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *