Recomanacions mes de març

Hola família!

Continuem amb la nostra secció de  les recomanacions mensuals amb unes dues idees per gaudir aquests dies:

 • Des de la web Sortir amb nens (i nenes) us proposem: Exposició colors” a Sant Boi de Llobregat

  Art i diversió per als més menuts

  Del 3 de març al 28 de juliol de 2018

  Colors és una exposició que ens parla del color artístic, científic, sociològic i emocional, plena d’activitats on poden tocar el color, escoltar-lo, travessar-lo, moldejar-lo, trepitjar-lo, construir-lo… i fins i tot menjar-lo!

 • Des de la web Sortir amb nens (i nenes) us proposem:  FESTA PALLASSO, A LA PEDRERA

  Set anys de la Festa Pallasso. Memorial Joan Busquets

  Diumenge 11 de març de 2018 d’11 a 19 hores

  Per a infants a partir de 3 anys

  La Fundació Catalunya La Pedrera organitza per setè any consecutiu la Festa Pallasso! Tota una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies poden trobar en diferents espais de La Pedrera espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura, i moltes altres activitats.

  Festa Pallasso! és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el sisè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.

  Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida amb la participació de Tortell Poltrona, Patrick Mathis, Cia. La Tal, El pájaro carpintero, Activijoc, Cia. Xicana i molts altres que ens acompanyaran durant tota la jornada.)

Ens acomiadem fins al mes vinent.

Ens veiem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *